Sider

mandag 4. juni 2012

Happy thoughts

Det har vært nærmest foruroligende stille fra denne fruen i det siste. Man har det visst travelt. Men en stille stund i eget selskap med en kopp kaffe senere hadde jeg imidlertid plutselig bestemt meg for å legge ut noen bilder som gjør meg glad.

Den gule vasen er fra IKEA og gjør meg i fantastisk godt humør. Rart hva litt presset og farget glass kan gjøre... Peoner på tilbud hos Coop Mega passer perfekt oppi vasen og gjør meg om mulig enda litt gladere.

Og så gir jeg forresten heller ikke opp håpet om at det snart blir skikkelig sommer. Da er uansett både jeg, terrassen min og trådgardinet mitt beredt!
 


2 kommentarer:

Eple sa...

Hjemme fra jobb i dag- pga feber og forkjølelse- og ikke så flink til å tenke happy thoughts, men hei hurra, her fikk jeg drahjelp av deg!! ;)

Fine bilder. Gult, peoner og tilbud er en uslåelig kombo!! Og fineste trådgardinen din gir sommerstemning så det rekker!!

Håper ellers at opptattheten din er av det gode slaget, og at du driver meg masse du liker! Ønsker deg gode dager fremover :)

hege sa...

Huffda! Masse god bedring, kjære Eple! Jeg har også vært pjusk den siste uka, og det er ikke gøy:-((

Jeg er nok ganske flink til å stresse meg opp for alt som står på tapetet i stedet for å ta en ting om gangen - så det er noe jeg arbeider med å legge av meg. Jeg har jobbet en del i det siste i tillegg til at jeg har litt for lett til å si meg villig til å bli med på all slags aktiviteter som ungene driver med. Fint å engasjere seg, men det blir fort litt for mye av det gode til tider... Men snart er det sommer og jeg skal sette meg ned med symaskinen og lage masse fint/finne frem garn og strikkepinner/heklenål og bare nyte!