Sider

søndag 18. desember 2011

Ta-daa!!

Så var det plutselig på tide å kåre vinnerne av min Jule-gi-bort. Revisoren - som i følge ham selv "selger integritet og etikk" (direkte sitat) - har sørget for at trekningen gikk riktig for seg.

So - without further ado (Fruen er trett og mett etter en helg full av julemat og sene kvelder i hyggelig selskap), her er vinnerne:

  
Lise B får englespillet. Gratulerer så mye!

Og vinneren av småting fra henholdsvis Tiger og julemarkedet i Tivoli er Therese M, som jeg gikk på tegning, form og farge med i forrige årtusen. Those were the days! Gratulerer så masse til deg også!! Veldig gøy at du vant;-))
Send meg en melding på hegedothopenatkleppnettdotno med adressene deres - så skal jeg forsøke å få premiene i posten så fort som mulig. Jeg kan vel ikke love at de rekker frem i tide til Julaften - men det er jo koselig med gaver i Romjula også! Det blir jo liksom litt voldsomt å slutte helt cold turkey med gaver og stas etter flere måneder med forberedelser og forventninger.

Nå er det siste innspurt før jul på Fruen, og Fruen ønsker herved seg selv og alle andre lykke til med det. Her er det nemlig ingen liflig duft av hjemmebakte julekaker riktig enda - men for å sitere Fru Pigalopp: "Ingen grunn til panikk, herr Postmester! Det er fremdeles seks dager igjen til jul.". Og nå var det dessuten kommet meierismør i hyllene i butikken forrige gang jeg var og handlet. Så da blir det nok jul i år også.

4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja da får vi stole på at trekningen har gått redelig for seg. :-) Gratulerer til de heldige vinnerne.

Lise B sa...

Så morsomt. Endelig vinner jeg , har ikke skjedd på mange mange måneder. Og er du heldig, får du pakken fra meg også. Den går forhåpentligvis i posten i morgen, har stresset fælt for å få avgårde alle julegavene. Så for all del, ikke stress... Romjulsgaver, eller til og med nyttårsgaver er kjempefint...

Anonym sa...

Å så kjekt !!!!!!!!
Gleder meg :) Det passet bra med premien - liker veldig godt babuskating for tiden :)

Therese M.

Anonym sa...

Gjett om eg blei glad då posten kom i går ;) Der va premien min !!! Hu på 6 var ganske lysten på "skriveboka"...
Eg heiv meg øve fugden :) Den va meget god !!!!! Trur eg må finna den fram igjen....
Ha ei fine julehøgtid :)

Therese M.