Sider

fredag 16. desember 2011

En liten oppsummering og en påminnelse

Fruen har jammen meg vært busy i det siste. Dagene har gått i ett - men fremdeles har det ikke kommet en eneste hjemmebakt julekake ut av det. Ei heller hjemmemekket julepynt til tanter, onkler og besteforeldre.

Men, for å sitere Fru Pigalopp: "Slapp av, herr Postmester. Det er fremdeles åtte dager igjen til jul!". Så vi kan jo fremdeles rekke det.

Det er ikke måte på hvor mange festligheter som har stilt seg i kø for tiden. Men moro er det, da, selv om det er travelt. Og til tross for at folk flest strever for å komme i mål til jul med bakst, gaveinnkjøp, helvask av hus og greier kan jo ikke Fruen - som omtrent er som en julegave å regne - la sin egen bursdag forbigå i stillhet. Derfor - i tillegg til juleverksted, avslutninger en masse, baking, julebord og alt det andre som denne "søte" førjulstiden består av - la Fruen på med en ekstra liten fest for en håndfull gode venninner. Supergøy med jentefest!! Og FOR noen flotte gaver det ble på Fruen!!
Heldig(jule)gris!

Og så var det bursdagsfeiring med familien i går, og da strømmet det jammen inn masse gaver da også. Jippi!! (Fruen blir visst heldigvis aldri for gammel til å fryde seg over gaver, nei...)

Kjør oppsummerende bildekavalkade:

Julekransen har endelig kommet opp. Verdens enkleste å lage - og så ble den ganske så fin, om jeg kan være så frekk å si det selv.
Denne skjønnasen fløy ned i postkassen min her om dagen, courtesy of frøken ND!, som hadde fått i oppdrag å lage en flashy, over-the-top julering til meg. Og den ble jo helt perfekt, ikke sant?!?
Og så ble det lussekattbaking både på mandag og tirsdag. Arne og Carlos' oppskrift i Adventskalenderen min. Supergode!
Denne søte, lille apefrøkenen (eller Monkey Boy in Drag, om du vil) er snart på vei med juleposten til Oslo. Men først måtte hun se seg litt om her hos oss og snakke litt med de glitrende, danske rådyrene (som absolutt ikke var rådyre - hehehe...)...
... og menge seg litt med nissene i nissehuset...
... gjøre seg litt søt...

... og slange seg litt på det myke skinnet Fruen har gått til anskaffelse av for å skjule en stygg flekk på puffen som ikke lar seg fjerne.

En av bursdagsgavene. Laget av min kjære, kreative navnesøster (Mrs Polkadottie herself) og behørig plassert i tallerkenhyllen ved siden av de tre mer eller mindre vise menn.

Og da Fruen var ute på shopping i går kom hun over dette spennende "garnet", som skal bli gulvmatte eller oppbevaringskurv eller noe. Spennende! 


Sånn, det var en liten oppsummering.

Til slutt vil jeg minne de av dere som skulle være interesserte om at jeg har en liten julegibort på gang her på bloggen og at den trekkes den 18. desember (sånn etter Lillesøsters leggetid en gang). Bli med, da vel!!

Nå er det helg og enda flere festligheter på gang. Jippi!!

3 kommentarer:

Pafrika Og Belkini sa...

Imponerende fangst! Særlig den heklede apen er grådig fin. Jeg vil også ha... men nok til å gidde å hekle en selv?? Se det er det store spørsmålet. Foreløbig er jeg inne i en crazy strikkebonanza, der ingen barhodede i mils omkrest er trygge for mine mer eller mindre vellykkede luekreasjoner. Belkinien prøve å snike seg barhodet til skolebussen i dag, men jeg grep henne i siste liten, hehe.
Kos deg med helgens festeligheter!

Whitebite sa...

oooh..like the monkey boy!!
dritkul.
flink!
Ha en fortsatt god helg Hege! klems:)

ND! sa...

Julekransen var et syn,& supersjarmerende Polkadottie!
Jeg er så heldig å ha to,en grisefine Polkagris & en funky hund :D!
Imponert av monkey businessen din ;)