Sider

tirsdag 31. august 2010

Anbefales!

Etter en liten pause i lesingen grunnet en veldig trang til å sove med det samme jeg la hodet på puten mens jeg var gravid har jeg endelig begynt å lese litt igjen. Jeg hadde med meg disse to bøkene til Italia, og begge kan trygt anbefales. "The Glassblower of Murano" falt såpass i smak at jeg allerede er i ferd med å lese "The Botticelli Secret" av samme forfatter, og "The Madonna of the Almonds" er på vei i posten fra play.com. Les mer om Marina Fiorato her, hvis du er interessert.

"The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society" fikk jeg anbefalt av en tidligere studievenninne fra Sveits, som mente at det måtte være my cup of tea, og det var det absolutt. Boka appellerte til både min anglofile natur og min type humor, samt min iboende hang til romantikk og historie. Spot on!

Egentlig passer det godt at høsten er på vei slik at man kan krølle seg sammen under et pledd og lese masse - selv om jeg også godt kunne tenke meg å ligge på solsengen utenfor villaen i Italia og lese...1 kommentar:

Lissie sa...

Kjekt å høre at "The glassblower of Murano" kan anbefales. Denne har jeg liggende. Jeg kjøpte den på grunn av at tittelen fenget. Men jeg har ikke lest den enda. Takk for tips! :)

P.s. jeg har svart på det du lurte på, i bloggen min. :)