Sider

torsdag 4. april 2013

En innrømmelse

Jeg er nødt til å komme med en innrømmelse: jeg elsker garn! Faktisk blir jeg nødt til å gå såpass langt som å si at jeg er avhengig av det. Jeg var i grunnen ikke klar over hvor alvorlig denne avhengigheten var før jeg flyttet inn på mitt "nye" hobbyrom og endelig fikk litt oversikt over hvor mye jeg har av sorten.

Heldigvis rakk jeg å gå til innkjøp av garnet til dressen på bildet under før Revisoren satte den fornuftige foten sin ned og erklærte innkjøpsstopp på garn. Det er Melkers Barnehagedress fra Pickles, som for øvrig er et livsfarlig sted for en person med min type avhengighet. Utrolig fin, myk og deilig heldress med høy krage. Lillesøster var veldig stolt da hun fikk den på seg for første gang i går ettermiddag. Det er for øvrig Mormor som har strikket denne, så jeg skal ikke skryte på meg alt for mye nå. (Jeg var opptatt med å strikke maken dress, bare med grønnblå striper på og i en litt mindre størrelse, til min supersøte nye nevø, som ble født i slutten av februar.)

Aller helst kunne jeg tenke meg å strikke hele tiden. Ideelt sett mens jeg samtidig skrev en fengende, bestselgende roman og tyllet i meg litervis med kaffe. Og koset med ungene, selvsagt - selv om enkelte av dem - i følge seg selv - snart er blitt for store for kos.

For jeg elsker jo ungene mine (og Revisoren) hakket mer enn jeg elsker garn, selvsagt. Men jeg er jammen meg ganske glad i garn også...

2 kommentarer:

AvMeg sa...

Kjekt å se at det er flere som har sine avhengigheter :) Jeg var hekta på garn før, men siden jeg ikke er noe god til å strikke, så hopet det seg opp. Nå samler jeg heller på stoff - det får jeg jo brukt :) :)

Eple sa...

Nydelig strikkings. :D

Jeg tror det er en mulighet for at også jeg kan bli fryktelig begeistret for garn...jeg har i hvertfall begynt å se på , kjenne på og sukke litt henført når jeg kommer over garn- noe jeg aldri gjorde før. Og akkurat nå driver jeg faktisk også på med et strikkeprosjekt.

Hva tror du, Hege- Kan det være begynnelsen på et langvarig kjærlighetsforhold... *spm.tegn*