Sider

torsdag 31. januar 2013

Når man først har lært å sykle...

...så kan man det for resten av livet. Jeg håper inderlig at det er slik med det å tegne også, for plutselig fikk jeg superlyst til å tegne masse igjen etter x antall års pause. (Jeg tør nesten ikke å tenke på hvor mange år det faktisk er siden jeg drev på med å tegne aktivt. Det var ikke i dette årtusenet, for å si det slik...)

Men hva i all verden skal man tegne? Det var sjokkerende nok at lysten til å være kreativ plutselig meldte seg til den grad at jeg ble nødt til å sette meg ned og finne frem tegnesakene - så det å i tillegg være nødt til å finne på et motiv var nesten litt FOR overveldende... Men mens jeg satt og knotet litt med tegneblyantene dukket plutselig denne uglen opp. Det er en kattugle, vil jeg tro, for det ser ut som om den har både pels og ører. Jadda. Og så har jeg brukt en smudger, noe som en kunstner jeg kjente for lenge siden syntes var helt forkastelig. Sånn er det med den saken. Så nå sitter jeg her, formelig full av tiltakslyst, og aner ikke hva i alle verden jeg skal tegne. Hjelp!

Forslag mottas herved med stor takk!!


3 kommentarer:

Siri sa...

Hei, dumpet innom deg og tror nok at jeg blir :-)

Namas te sa...

Amazing Darling!
Uante talenter her ser eg.
LIKER :o)

Ser at du har hatt det tøft i det siste, og det var vondt å lese.
Samtidig godt å lese og sjå fokuset ditt og måten du takler det på.

God klem og ein heile haug med varme tanker herfra.

rockefår sa...

DEn var flott, med de talentene der kan du vel bare tegne i vei. Tegn det du ser eller tenker på. Tegn det du ønsker deg.

Og med ny hytte er det vel mange ønsker og drømmer rundt den du kan tegne. Og om det ikke er for tøft så har du nok mange minner og personer som du kan tegne.

Tusen takk for hyggelig kommentar - det varmer alltid!

Mvh Elisabeth