Sider

tirsdag 11. september 2012

Tilbake?

Det ble en laaaaang bloggepause. Og jeg vet egentlig ikke om jeg kan påstå at jeg er tilbake nå eller ei. Jeg opplevde nemlig en periode hvor jeg rett og slett ble litt FOR avhengig av både selve bloggingen OG av feedbacken på innleggene mine, og det skremte meg. Dagsformen SKAL jo IKKE avhenge av hvor mange positive tilbakemeldinger man får på bildene av den nyoppussede stuen sin eller genseren man nettopp har strikket ferdig. Og dessuten er det jo faktisk grenser for hvor mange stylingbilder og diverse jeg orker å bla meg gjennom her inne. Det kan faktisk bli for mye av det gode også...

Når det er sagt må jeg selvsagt legge til at det er mange superkoselige bloggere her inne som jeg kjenner at jeg har savnet disse månedene jeg har vært "on a break". Det er alltid mye gøy å finne her inne, både av inspirasjon og av underfundige, morsomme og velskrevne ord, og det kjenner jeg at jeg har savnet. Så jeg rives på en måte litt i begge retninger. Derfor har jeg besluttet meg for å følge Den Gyldne Middelvei: bitte litt blogging med jevne mellomrom. Så får vi se hvordan det går.

Så får vi heller se om det kommer bilder av lekehytte, ferietur og x antall ferdige håndarbeider etter hvert.

Imens:Á bientôt!

3 kommentarer:

Eple sa...

Jippi :D

Gyldne middelvei er alltid bra. Og kjenner meg godt igjen i tankene dine, man blir både bloggelei og bloggevill..

Jeg setter uansett pris på de små drypp du velger å komme med.

Lets try to be unicorns

Anonym sa...

Jeg går også for unicornn!

Hilsen Pafrika, lat eks-blogger som ikke gidder logge seg på en gang ;)

Namaste (jeo74) sa...

E enig med mine to favorittjenter over her.
Eg e og kommt te det som du har.
Vil liksom ikkje heilt lukke døra for blogginga heller og savner det til tider, men det kan jo ikkje få styre dagene...
Eg ville ikkje vore foruten alle dei flotte opplevelsene eg fekk som følge av den ivrige blogginga mi i begynnelsen heller da... :o)

Det som e heilt sikkert e at eg har det bedre når eg får værr kreativ sånn jevnlig, så det ska eg jaffal bli litt flinkare te igjen. DET gir meg møkje.

Store klem sendes herfra.