Sider

mandag 16. januar 2012

Frustrert Frue: Hvorfor får jeg ikke til å kommentere?


Dagens spørsmål:  
Hvorfor får jeg ikke til å legge igjen kommentarer på andres blogger???
Jeg river og sliter meg i håret av frustrasjon fordi alle mine vittige og nøye gjennomtenkte (særlig!) kommentarer ikke får muligheten til å se dagens lys for tiden. Noen som kan hjelpe (gjerne tegne og forklare)? Eller kanskje jeg rett og slett er ekskludert fra det gode selskap fordi jeg ikke blogger nok. For en trist tanke!

Hyasinten er for øvrig ikke en del av frustrasjonen, snarere heller et illustrasjonsbilde.

9 kommentarer:

Lise B sa...

Nei, du skal ta det helt med ro, du straffes ikke for at du blogger for lite. Det har nok mer med alle tings iboende djevelskap å gjøre.... Men det går sikkert over

Lykkefryd sa...

Håper det løser seg...
Frustrerende, men det pleier å ordne seg til slutt :-)

Ha en fin dag!

hege sa...

Nå gikk det visst!! Jippi;-)) Men nå har jeg visst brukt opp all plassen jeg hadde til rådighet til bilder, så da blir det neste utfordring...

Eple sa...

Jeg får heller ikke til å kommentere alltid. Omtrent like ofte som ikke, blir jeg bare kastet ut av kommentarfeltet!?

Men nå skal jeg ta en runde å sjekke hvordan dagsformen til blogger er i dag! ;) Kanskje alt er ordnet hos meg også!? Jepp- tenke positivt, det hjelper sikkert!

Lissie sa...

Jeg hadde dette problemet i nesten et år. Og så plutselig ordnet det seg.

Mens problemet pågikk løste jeg det ved å bruke den gratis webleseren Firefox. Det virket å kommentere i den.

Lykke til!

Pafrika Og Belkini sa...

Sikkert fordi pc'en er helt idiot, det er de nemlig ofte fra tid til annen. Min var sånn lenge, og i forbitrelsen over å, som deg, miste mange av mine velfunderte og vittige kommentarer (...) tok jeg grep. På en måte iallefall. Ok, ett pittelite grep, mer som en nødløsning, men jeg opprettet altså et worddokument som lå åpent nede på den linjen nederst hele tiden, og så kopierte jeg kommentarene over til det før jeg prøvde å sende dem. Hah! Dermed kunne jeg prøve igjen og igjen og igjen, og så gav pc'en til slutt opp og løsnet på sensuren. Dette var før jeg fikk Kantarell, og altså hadde litt mer fritid. For mye, vil noen kanskje mene. Uansett, jeg vant og det var tilfredsstillende. Lykke til!

ND! sa...

Sliter med det samme selv,har nesten gitt opp å kommentere. Enten er det den nye Blogger layouten som har seriøs hiccup eller så må det vær noe med instillingene mine,utrolig irriterende & tidkrevende okke så..

Panco hyllene er geniale (og et lite stykke norsk plast-historie :) Håper du arver den :)

Ha ei flott helg!
Hilsen frk. plastic fantastic

ND! sa...

Ser man det!
Blogger er i godhjørnet :)

Namaste (jeo74) sa...

Innom for å sei hei :o)
Eg sleit lenge med kommenteringa, men så bytta eg nettleser te firefox og det har ikkje vore nåke problem itte det. Det e altså ikkje derfor eg har vore sparsommelige med kommentering ;o)

Håpe det e aldeles strålande i heimen.
KLEM