Sider

tirsdag 30. august 2011

Striskjorte og havrelefse

Jeg er tilbake! Faktisk. Etter et meget langt opphold grunnet ferie og andre mer alvorlige og triste omstendigheter som gjorde fjaseblogging ganske så overflødig, i det minste for min del. Men nå er jeg i alle fall her igjen, så får vi se om frekvensen blir den samme som før ferien eller om andre plikter krever såpass mye av tiden min at det kun blir et lite innlegg i ny og ne. Mangler litt inspirasjon både til å skrive og til å skape ting med hendene, så sånn sett har det vært en laber sommer - men man krysser da fingrene for en kreativ høst både på håndarbeids- og skrivefronten.

Kort oppsummert:


Våt sommer -


- og litt ikke-fullt-så-våt-sommer med hint av strandliv.


Og så en tur til Island (forrige helg). Fruen ser rimelig salig ut. Mulig at en langhelg med tre retter og vin til både lunsj og middag etterfulgt av en badetur i en varm kilde har noe med saken å gjøre - men himmelsk var det uansett.


Men hva i all verden har skjedd med shoppinglysten? Kun tre nøster med garn og et skarve sjal eller to (bilde kommer snart)?!? Merkelig...

Og så var det plutselig på tide å dra tilbake til hverdagen igjen. Det blir nok ikke så lett, for champagnelunsj kan fort bli en vane...

5 kommentarer:

Shy B sa...

Velkommen tilbake
Island og Den Blå Lagune er flott!

Hege Aida sa...

VElkommen tilbake både til deg og meg selv, da! :D

Jeg liker å lese bloggen din, så jeg håper jo på jevnlige innlegg, jeg da! :D

malu sa...

Koselig at du er tilbake igjen :o)
Island og champagne.
Det hørtes vidunderlig ut.
Håper du har en fin kveld!

Klem og :o)

Eple sa...

Fin oppsummering av det som nok må kunne kalles er rar sommer for de fleste, for å si det vagt...

Kjekt at du er tilbake, og er spent på å se om høsten blir kreativ på din kant. Gleder meg ihvertfall til å se hvs du eventuellt lager.

Jeg er inne i det jeg nok må kalle min mest skapende og kreative periode noensinne. Jeg er fullstendig hektet på symaskinen- og det er kjempegøy Men ikke like gøy som Champagne lunsj- for hva er veld bedre enn det? ;)

Pafrika Og Belkini sa...

Mmmm, sjampislunsj, det kan vi like! Kjekt å se deg tilbake igjen, og tusent takk for hyggelig beibihilsen! Jeg er grådig fornøyd med de to jentene mine, og vil si at ditt skjønn er aldeles utmerket!