Sider

tirsdag 13. september 2016

...and I'm back!

Tenk! Etter en lang pause dukker denne fruen fram igjen fra dvalen for å fjase litt mer om hverdagen og livet generelt.

Det er ikke sikkert at det blir så mange innlegg. Vi får se hvor hekta jeg blir og hvor avhengig jeg blir av å få feedback fra leserne mine. Jeg hadde nemlig en periode forrige gang jeg blogget hvor dagsformen min var avhengig av hvor mange som leste og kommenterte det jeg hadde skrevet, og der akter jeg ikke å havne igjen.

Dessuten motiveres ikke skriveriene mine ut fra at jeg skal få flest mulig lesere, men for at jeg skal få øvd meg litt igjen på å skrive ned tanker og betraktninger. Det har blitt mye jobbing og lite tid til andre aktiviteter i det siste, så det er deilig å endelig ha et lite pustehull til nettopp alt det andre - og ikke minst mer tid til familien.

Fruen nyter nemlig luksustilværelsen som hjemmeværende dette skoleåret, og har i oppgave å være husmor, leksehjelper, fritidsaktivitetskoordinator og altmuligperson i hjemmet dette året. Det betyr at Revisoren kommer hjem til middag på bordet hver dag (nesten) og at stressnivået til Fruen befinner seg på et relativt lavt nivå. Det er behagelig for alle parter.

Siden sist har jeg fått meg noen studiepoeng i Digital Kunst og Håndverk fra HiOA, så nå er jeg formelt sett både engelsk-, norsk- og K&H-lærer. Jeg aner imidlertid fremdeles ikke hva jeg skal bli når jeg blir stor, så alle forslag mottas med takk.

Dette året er jeg først og fremst Mamma, med tilgang til deilig egentid innimellom husmorsysler og lekselesing. Denne tiden bruker jeg blant annet på å komme i bedre form og til å sysle med aktiviteter som gjør meg glad. Det kommer nok trolig derfor (dersom jeg fortsetter med bloggingen fremover) å komme diverse hobbyinnlegg her inne etter hvert - so be warned.

Jeg avslutter her, for nå skal jeg steke lapper til ungene kommer hjem fra skolen.

Dandelionfluff. Litt sånn som tankene mine: Svever lett avgårde.


Ingen kommentarer: