Sider

mandag 18. juni 2012

It's a jungle out there!

Og den fantastiske apekatten min er en av innbyggerne!

Den siste uka og vel så det har jeg vært opptatt med å hjelpe til med sminking og diverse på Kulturskulens oppsetning av Jungelboken. En helt fantastisk opplevelse - selv om jeg har vært ganske så sliten innimellom. Utrolig flinke unger som ikke klager over lange øvinger og masse sminking og styr; bare smil og masse latter - og kosestemning backstage med parykker, sminke, kostymer og alt det som hører til det søte liv på de skrå bredder. En flott opplevelse! Om forestillingen ble bra? Ubeskrivelig, med tilhørende stolte tårer og høneskinn over hele kroppen!!

Jeg gleder meg allerede til neste år!!
 

fredag 8. juni 2012

Lykken er...

....kaffe og kjeks i splitter ny lekehytte!

(Be warned: Snart skal hytta styles som seg hør og bør og fotograferes fra alle tenkelige vinkler for deretter å blogges nærmest ihjel.)

Riktig god helg!

 

mandag 4. juni 2012

Happy thoughts

Det har vært nærmest foruroligende stille fra denne fruen i det siste. Man har det visst travelt. Men en stille stund i eget selskap med en kopp kaffe senere hadde jeg imidlertid plutselig bestemt meg for å legge ut noen bilder som gjør meg glad.

Den gule vasen er fra IKEA og gjør meg i fantastisk godt humør. Rart hva litt presset og farget glass kan gjøre... Peoner på tilbud hos Coop Mega passer perfekt oppi vasen og gjør meg om mulig enda litt gladere.

Og så gir jeg forresten heller ikke opp håpet om at det snart blir skikkelig sommer. Da er uansett både jeg, terrassen min og trådgardinet mitt beredt!