Sider

mandag 16. januar 2012

Frustrert Frue: Hvorfor får jeg ikke til å kommentere?


Dagens spørsmål:  
Hvorfor får jeg ikke til å legge igjen kommentarer på andres blogger???
Jeg river og sliter meg i håret av frustrasjon fordi alle mine vittige og nøye gjennomtenkte (særlig!) kommentarer ikke får muligheten til å se dagens lys for tiden. Noen som kan hjelpe (gjerne tegne og forklare)? Eller kanskje jeg rett og slett er ekskludert fra det gode selskap fordi jeg ikke blogger nok. For en trist tanke!

Hyasinten er for øvrig ikke en del av frustrasjonen, snarere heller et illustrasjonsbilde.

torsdag 5. januar 2012

Where on earth are my manners?!?

Sett slikt! Her la jeg inn et aldri så lite innlegg da det nye året bare var et par-tre dager gammelt og så glemte jeg rent å ønske folk
godt nytt år!!!
Huffda! Fruen er nok en smule hektisk for tiden. (Eller er det en permanent tilstand...)

Uansett.

Som plaster på såret får dere nok et bilde av den minste prinsessen min, komplett med snue og blåmerke - dog armert med verdens mest uskikkelige (og selvsagt alt for sjarmerende) smil. Blåmerket ble anskaffet på selveste Nyttårsaften etter et svalestup fra en stol, midt i festens hete. (Rimelig folksomt og kaotisk med åtte voksne, elleve barn, en fullvoksen kalkun og diverse desserter proppfulle med sukker - men du! så moro!! minus fall fra stol, selvsagt) Snuen har hun spart på en stund. Kjolen er julegave fra Dadda og co. (Deilig velur fra Duns i akkurat slike farger som Mamma liker.)


I helgen skal Lillesøster få eget rom! Fruen skal finne frem malingsspannet og rullen igjen og male vegger, sette opp tapetbord og male et gammelt skap. (Det kommer garantert bilder etter hvert.) Og i kjelleren har det flyttet inn to stk rimelig fornøyde barn som koser seg på helt nye rom. Bilder av den herligheten skal også komme etter hvert.

Men nå sier Fruen som Byggmester Bob: "Nå må det jobbes litt!"

Riktig god helg, godtfolk - og fortsatt riktig godt nytt år!!!

tirsdag 3. januar 2012

Terribly busy

Jeg har egentlig ikke tid til å være her inne for tiden. Jeg er nemlig fryktelig travel og viktig tekstforfatter/oversetter. Eller bare fryktelig travel. Ville bare si at jeg gleder meg til jeg kan stikke en tur innom favorittbloggene mine igjen uten å få alt for dårlig samvittighet for alt jeg burde ha gjort. Men må må jeg altså konsentrere meg om Jobben. (Som visstnok må foregå på kveldstid siden jeg er opptatt med å bestyre Heimen AS på dagtid.) Men gøy er det - selv om det er travelt.

og bildet har jeg funnet på internett...