Sider

tirsdag 26. juli 2011

Når alt annet blir til bagateller

Etter det som skjedde fredag 22. juli blir alt annet som bagateller å regne.

Fruen er imidlertid fremdeles såpass naiv at hun velger å fortsette å tro på det gode i mennesket - noe som heldigvis blir bekreftet at det rørende (og nødvendige) samholdet som preger det lille landet vårt for tiden. Det er godt å vite at folk flest setter fokus på omtanke og nestekjærlighet fremfor å gå rundt med mørke hevntanker.

Det er i stunder som dette man oppdager hva som egentlig betyr noe.


onsdag 20. juli 2011

Hvorfor?

Hvorfor må man på død og liv skrive på engelsk dersom man ikke behersker språket? Og hvorfor får man ikke noen til å lese korrektur før ting går i trykken??


Jeg bare spør...

tirsdag 19. juli 2011

Sommeridyll i 13 grader og pøsende regn?

Men Fruen var ikke død. Hun hadde bare tatt seg en lang bloggeferie og funnet ut - med stor tilfredshet - at det faktisk går an å overleve i noen uker uten å få akutt behov for mac'en. Faktisk er det litt deilig også. Såpass deilig at denne bloggeferien trolig kommer til å strekke seg over et par uker til, helt til vi kommer hjem fra vår second holiday.

Dessuten "podder" Fruen - som vi så fint kaller det på disse kanter av landet - på grunn av været. Sommerværet glimrer med sitt fravær og den eneste fargen man står i fare for å plukke opp dersom man beveger seg utenfor døra er type rust. Og det er ikke fullt så sjarmerende med blogginnlegg etter blogginnlegg med sutring, så... (Dessverre for Fruen går ikke neste ferie til et reisemål med solgaranti, men det skal uansett bli veldig fint å treffe "gamle" tanter og onkler igjen og spise seg god og mett på havets delikatesser og andre superdeilige trønderske spesialiteter.)

Men bevare meg vel! man har jo hatt det fantastisk bra, både på sin lille husmorferie og på den "ekte" ferien (mer om det ved en senere anledning), så man skal ikke klage på noe annet enn været!

Man har også fått lest litt, drevet med litt håndarbeid og trøsteshoppet en ørliten smule. (Det kommer nok mer om dette også etter hvert, er jeg redd...)

Og det HAR vært noen dager med fint vær også, bare se under;-))

Fruens georginer har hatt det fint i sommerregnet og blitt store og flotte og fått mange barn.

Ei med sand og en uten.
Fortsatt riktig god sommer, folkens! (Og så er jeg plutselig her igjen når trangen atter melder seg.)